Nejnovější recenze ze sekce Badmintonové sety
Kvalitní badmintonové rakety za rozumnou cenu
- Odpovídá ceně - spokojenost se vším.
- míčky nic-moc, pokroucené, ale hrát se dá.
Doporučuji!
- Kvalita
- Váha raket
- Dobrá omotávka
- 6 her po cca. 2,5hod. zatím nic.
Musím ocenit kvalitu. Velmi příjemný parametr je váha raket, kterou ocení každý po X hodinách intenzivní hry. Jsou lehké a přitom pevné. Je to skok z badmintonu na crossminton, ale rozhodně se více vyblbneme.
Ovšem pokud chce člověk hrát hlavně rekreačně je asi badminton méně náročný, pomalejší a na vše je tedy více času (zase záleží jak kdo hraje). Zkoušeli jsme už několik druhů speederů a pravdou je, že lehký vítr vadí méně než u badmintonu. V tomto je crossminton opravdu lepší, ale přesto nelze očekávat zázraky. Poměrně často se setkáváme s tím, že nám vadí při hře vítr. I přesto, že se použije kroužek jakožto závaží nebo nejtěžší speeder.
Důvod pro výběr tohoto setu je jednoduchý. Nejedná se o ten nejlevnější, ale platí se více za rakety. V této ceně lze nalézt sety s kompletní výbavou, X speederů, lajny apod. Jenže potom je jasné, že kvalita raket nemůže být moc vysoká. Proto volba padla na VF2500, kde jsou 2 rakety a 3 speedery.
Dokoupili jsme jeste 5ks speederu, lajny a pro zabavu svitici tycky. Přikoupene speedery mame i relax a opravdu je hra pomalejsi, neletaji tolik daleko. Jsou vhodne do mist, kde neni moc prostoru a dokazi si je představit zejmena nekde na chate.
- je to lepší než badminton,rychlejší,zatím vše v pořádku
vše v pořádku,perfektní zábava
- Prakticky nepoužitelné více než jednou.Síť se protrhla již při prvotním skládání.
Zbytečný nákup.
nekvalitní výplet
- klasika
- nevydrží
Tak jako jiné badmintonové věci, ani toto nevydrží bez vad více než sezonu, ale tak je to u všech levnějších sad
- zboží super
- Dobrý poměr cena:kvalita
Bez problému. Vhodné pro začátečníky, kteří hrají jednou za čas a nechtějí do toho alespoň ze začátku vrážet moc financí.
Zatím odehráno pár zápasů a zvykám si na ní. Ale hraje se mi s ní dobře.
Nemůžu porovnat, ale pro děti postačující.
- plně funkčí set
- velká hmotnost raket a špatný grip
Tento výrobek má dvě velké plus a to cenu a plnou fukčnost. Je smutné že to stačí k udělení 4 hvězdiček, ale v porovnání s ostatními výrobky to tak je.
Rakety jsou těžké, ale po pěti minutách hry mě spíš vadí pokud vane mírný vítr a velmi špatný grip. S raketami se hraje v celku dobře. Pro hru v hale by však byli naprosto nedostatečné.
Chatrně vypadající sít přežila bez úhony minulé léto, včetně několika pádů a nechtěného polapení středně velkého psa.
Košíčky zelené barvy (odpovídá teplotě při které se venku obvykle hraje), jsou pro venkovní použití více než dostatečné.
Jen lajny jsem si musel vyrobit sám.
- Síť dodaná v balení nevydržela ani první lehké napnutí... Opravdu hodně nekvalitní.
Už bych znova nekoupil - za ty peníze jsem čekal víc....
- rakety se příjemně drží, jsou lehké, dobře se s nimi hraje.
- v sadě jsou tři různé míčky, které děti střídají, takže vydrží u hry dlouho. velký košíček je bezvadný.
- jeden z košíček má nekvalitní pěnovku.
super, sadu doporučuji.
- Pěkné
- Sedí do ruky - nedělají se otlaky
- Vydržely pouze 2 roky..po pár peckách se ohly, popraskaly
Koupili jsme je v akci, kdy cena/výkon hovoří jasně za nejlepší na trhu a marně je sháním znovu. Mrzí mě jen nižší životnost.
- Raketa byla pro 9ti letou dceru, je lehká a pro začátečníky bohatě postačí.
- Nevím.
Raketa byla pro 9ti letou dceru, je lehká a pro začátečníky bohatě postačí.
se zbozim jsem spokojen a mohu doporucit.
Pro mírně pokročilé hráče naprosto vyhovující rakety.
Zkušenost s produktem ještě nemám,ale zaujal mě.Doufám že si ho v létě užijeme.
pálek není nikdy dost.
Zobrazuji 181 - 200 ze 402 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...21 Další »