Nejnovější recenze ze sekce Badmintonové sety
- velmi lehká
- netuším
cenově velice dostupná rakety, pro hoby použití až skoro škoda.
- jednoduché, ale funkční
- chybí návod na sestavení či spíše jen plánek
pěkná sada, stačí mít jen rovný prostor obdélník 5x10 m.
Přidáno: 13. července 2014
(naposledy upraveno 13. července 2014)
Zakoupeno v SportOaza.cz
- kvalitní výrobek bez vad, dá se hrát i za mírného větru, pálky jsou lehké
- zatím žádné nevím
doporučuji, hra budoucnosti nahradí badminton,
- rakety lehke, pevne, pro rekreační hru plne dostacující
- košíčky mohly být aspoň 3 a trochu tvrdší, s obalu jsou pomačkany a občas neletí kam mají
supr kup za velice rozumnou cenu, už jsme stím nahrály aspň 10 hodin a pořád super, vydrželi i nejaké pády (třeba když ji po mě přítelkýně hodila když se jí nedařilo :D )
dobrý poměr cena výkon
Přidáno: 6. července 2014
(naposledy upraveno 6. července 2014)
Zakoupeno v tenshop.cz
- Celá sada v praktickém balení.
- Slušná kvalita raket (na můj vkus by mohly být i lehčí).
- Dá se hrát i bez hřiště na nějaké cestě (nutno brát v potaz, že míček letí bez problémů i 25 metrů).
- Namotávání lajn není nijak vyřešeno = je to pracné (budu muset vymyslet nějaké udělátko).
- V sadě míčků není zelený (nejrychlejší).
- Na výplet bych dal místo 200 raději nějaké logo nebo nic (ale zvyknu si)
Praktická sada, která obsahuje mimo raket a 5 ks míčků i lajny s rohovými napínacími kolíky.
Neměl jsem možnost zatím porovnat se sadou levnější nebo dražší, takže v tomto neposloužím, ale dal jsem přednost tvrzenému hliníku za odpovídající cenu.
Součástí sady je i pár svítících tyčinek na noční hraní (momentálně není nutné, tak jsem nezkoušel).
- Pro začátečníky a pro rekreační hru plně dostačující.
Pokud chcete zažít zábavu a skloubit badminton, který nemůžete hrát pře malém vánku, s tenisem, pro který zase potřebujete kurt, je speed badminton ideální volba. Dá se hrát pro zábavu, pro fitness účely, i při vyznačení hřiště na body.
Při koupi raket doporučuju zainvestovat i do košíků na hru. V balení jsou pouze tři. Nejvíc se nám osvědčili Cross speedery.
Jediné minus, co jsem zatím u raket vypozorovala je original omotávka, ale tu lze lehce za pár korun vyměnit za kvalitnější.
Kupovali jsme pro zábavu a po pár hrách už rozmýšlíme o lajnách pro vyznačení hřiště.
Dobry nakup
Přidáno: 23. června 2014
(naposledy upraveno 23. června 2014)
Zakoupeno v Sport365.cz
- kvalita výrobku
- příznivá cena
- velká zábava
Za poměrně rozumnou cenu dostanete naprosto vše co potřebujete ke hře, navíc ve vysoké kvalitě provedení. Speedminton je opravdu velká zábava, u které se však člověk i pořádně zapotí. Sada obsahuje několik "míčků" s rozdílnými letovými vlastnostmi, je třeba vyzkoušet ten, který se bude hodit na dané povětrnostní podmínky i charakter hráčů nejlépe. Pro milovníky badmintonu či squashe ideální venkovní aktivita, pro ostatní zajímavá kratochvíle, od které se suchým tričkem rozhodně odcházet nebudete :) Doporučuji !
- kvalita, přijatelná cena
vřele doporučuji
Speedminton Speed S90
Přidáno: 4. června 2014
(naposledy upraveno 4. června 2014)
Zakoupeno v Sportega.cz
Skvělá hra, která baví celou rodinu. Vítr už nás neštve.:-)
Přidáno: 3. června 2014
(naposledy upraveno 3. června 2014)
Zakoupeno v SportOaza.cz
OK
- pálky jsou lehké a příjemně se s nimi hraje,
- vřele doporučuji
doporučuji
VicFun VF 2500
Přidáno: 26. května 2014
(naposledy upraveno 26. května 2014)
- Kompozitové rakety
- pouze základní model + 1 typ míče
- chybí příslušenství
základní kompozitové rakety za výbornou cenu.
- Lehká, pružná.
- Zatím žádné.
Zatím hraji krátce, ale jsem spokojena.
Spartan Garden
Přidáno: 20. května 2014
(naposledy upraveno 20. května 2014)
Zakoupeno v QRSPORT.cz
- supr
doporucuji
- skvěle padne do ruky
- výborná na techniku i útok
- design
Podle mne ideální raketa pro středně pokročilé hráče preferující technický styl hry
- kvalitní rakety v poměru s cenou
- plní funkci 2 v 1 (dá se s nimi hrát i squash)
- košíček se celkem rychle zničí (ulámou se nožičky) a pak musíte koupit nové
- u jedné rakety mne během hry vypadla spodní část rukojeti, slepení pomohlo, drží to a hrajeme směle dál
pro lidi začínajísí hrát speedminton je to nejlepší koupě
zahrajete si parádně a za nejmenší cenu na trhu :)
Odpovídá ceně
Speedminton Speed S90
Přidáno: 4. května 2014
(naposledy upraveno 4. května 2014)
Zakoupeno v Sportega.cz
- Zábava pro celou rodinu, celý komplet včetně obalu,dá se hrát i za větru( o to víc se člověk "nalítá"),perfektní jako dárek
100% doporučuji :-)
Zobrazuji 261 - 280 ze 402 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...21 Další »