Nejnovější recenze ze sekce Badmintonové sety
Velice spokojená
- Koupeno pro vnoučata
- Spokojenost
zakoupeno pro vnoučata, hrají si už týden a pálky drží, velmi dobrá kvalita
Tento set jsme koupili pro našeho dvouletého hošíčka, který je okouzlen badmintonem. Rakety i košíčky zcela naplnily jeho očekávání. Naše dokonce předčily svým kvalitním provedením. Není to žádný šunt, který se po měsíci rozpadne a vyhodí. Rakety jsou lehké, ale pevné a zjevně něco vydrží. Mohu jen doporučit.
- Vše z pohodlí domova
- Skvělá cena
- vše funkční
- Mám zatím jen krátce, a tak nelze moc posoudit. Podle mého úsudku to bude skvělá zábava s dětmi.
- moc pěkná sada na badminton
- cena za dvě rakety je příznivá
- míčky se rozpadly po prvních asi 5 úderech, oba!
- ... slepili jsme je elektrikářskou páskou, vydržely dalších asi 10 úderů a bylo po nich definitivně
než k tomu dodávat takovéto úplně nepoužitelné míčky, to je fakt masakr, tak radši žádné, díky!
Koupil jsem druhy set pro svoje deti ...
- Kvalitní provedení
- nemá
- Material neni pevny, vyplet rakety nekvalitni
Vyplet raket je nekvalitni, nedrzi. Celkove, radsi lepsi je si priplatit nebo koupit v kamennem obchode.
Nebude to na žádné velké turnaje, ale Na to občasné pinkani s rodinou je super. Pálky i míčky jsou velice jednoduché. Za tu cenu je to nádherný set.
- Za pár korun dvě rakety
Pro začátečníky stačí.Celkové zpracování včetně výpletu je dostačující.V nejnižší cenové kategorii jsem narazil na mnohem horší rakety, které vydržely třeba jen hodinu hry.
Takže tyto doporučuji.
Skutečně nekvalitní zpracování raket.Jeden košíček v sadě který můžete rovnou vyhodit.Síť teprve vyzkouším.
chyběli nám v balíku míčky nebyli dodány
má dobrý výplet
- levné zbož
- kvalita odpovídá ceně
Při první hře , výplet v jedné pálce praskl.
Nic moc, kvalita odpovídá ceně..
Zajímavá cena uvidíme až bude možno vyzkoušet ??
Zobrazuji 81 - 100 ze 402 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...21 Další »