Nejnovější recenze ze sekce Badmintonové sety
- cena , prijatelna kvalita
Pouzivam pro hrani se synem. jsme spokojeni
Děkuji za zboží, došlo v naprostém pořádku až na platbu, kterou jsem měla dohodnutou kartou a při přejímání jsem
platila hotově, protože přepravce tvrdil, že tuto službu nemám zaplacenou. Jinak obchod a zboží v nejvyšší kvalitě.
Krásný badmintonový set za skvělou cenu. Kvalitní rakety, košíčky plastové vydržely pouze jeden víkend intenzivní hry.
- vcelku kvalitní provedení,malá hmotnost rakety
- v sadě pouze dva obyčejné košíky, doporučuji přikoupit
Sada pro rekreační hráče nebo pro rodinu na občasné pinkání na zahradě, u vody, na chatě...doporučuji. Raketa díky nízké hmotnosti nejde vůbec cítit v ruce.
- levný
- nízká kvalita sítě
- chybí stuha na čáry
- omotávka rakety nevydržela ani 3 hry
Produkt je kvalitní,cena přijatelná,mohu jen doporučit.
- Raketa má perfektní odpal, pro silovou i technickou hru na síti
- Taška je prostorná, vejde se do ní spousta věcí
Set za tuto cenu je dobrou volbou, doporučuji všem
- Kvalitní a kompletní sada pro hru speedminton. Nadšencům velice doporučuji.
- Rakety mají příjemnou hmotnost (174 gr.)
- Materiál rakety je z carbonové kompozice oproti levnějším sadám, které jsou hliníkové.
- sada obsahuje mix balónů-košíčků
- Jsme nadšení tímto novým raketovým sportem, který se dá hrát všude a skoro za všech oklolností, oproti badmintonu.
- Nemám žádné proti
- Zboží jsem si vybral z mé náročnosti na kvalitu zboží a jeho využití.
- S touto sadou speedminton S400 se hraje velmi dobře.
- Velká výhoda sady - "vše v jednom" a praktický obal, splňují požadavky nejnáročnějších amatérských hráčů.
- Cena setu 2490.-Kč splnila mé očekávání a nelituji vynaložených nákladů na koupi.
- Set speedminton S400 je určen především náročným hráčům.
- Koupí setu speedminton (S60-S400) se dostáváte do jiné dimenze raketového sportu. Můžete hrát kdykoliv a kdekoliv, ve dne v noci, na trávě, v písku, v létě, v zimě. Nepotřebujete síť jako u ostatních raketových sportů. Vymezíte si "jen" hřiště z dodaného "Basic Easy Court"- vymezující pásky v setu a hrajete.
- Mohu vřele doporučit každému, kdo miluje sport.
- Zatvrzelým amatérským badmintonistům mohu jen říci, že speedminton je pro amatérské vyžití několikanásobně využitelnější.
- Zkuste sami a uvidíte (tak jako my), nebudete litovat.
- za dobrou cena kvalitní věc
Dobrá značka za solidní cemu.
Rakety jsou konstrukčně kvalitně provedené, lehké , kvalitní výplet.
Použil jsem je zatím 2x a jsem spokojen.
Určitě doporučuji všem pro rekreační sport.
- set pálek i se sítí, vše mám najednou
Jsem s výrobkem spokojená, pálky vypadají za tu cenu celkem slušně.
- Raketa
- Síť
- košíčky k ničemu
rozumná koupě
- prijemne vyvazene
- nezpozoroval jsem zasadni rozdil mezi Gen 5000 a 5500. Koupe 2x Gen 5000 by odpovidalo stejnemu mnozstvi muziky, za mene penez.
Kvalini set. Nemam tolik zkusenosti abych srovnal s jinymi. Parkrat uz skoncili po zasahu pri 4-hre na zemi, ale jsou stale jako nove.
- Rozumná cena,raketa dobře sedí v dlani,váha cca 90 g,ideální pro rekreační hráče,v neposlední řadě líbivý designe
Za slušnou cenu dvě dobré rakety pro rekreačního hráče,zatím jsme s němi hráli asi desetkrát a úplná spokojenost,naprosto vahovující pro rekreační hru.
- Kvalitní výplet, dobře sedí v ruce.
- Pro dámy trochu těžká.
Na set výhodná cena za adekvátní kvalitu.
Škoda že jako set se neprodávátaky v jednom obalu.
Ten jsem si musel dokoupit, extra.
- jsou lehké, mají tvrdý výplet což lépe se odráží košík.
- cena je skvělá.
- zatím jsem žádná nenašla
jsme spokojeni. škoda že prodejce nenabízí i kratší dětské rakety. musela jsem proto nakupovat jinde :-( ale jinak celková spokojenost. na rekreační hraní stačí.
Victor New Gen 5000 a 5500
Přidáno: 14. února 2012
(naposledy upraveno 14. února 2012)
Zakoupeno v Sportega.cz
pro začínající a víkendové hráče ideální
- Lehká, pružná, pokročilé technologie, obal v ceně
Na to, aby se raketa projevila je potřeba úder provést správně. Ale jinak vyvážení do ruky společně s celkovou lehkostí je super. Koupil jsem ji i manželce a ta zatím hledá styl, ale hra je mnohem lehčí. Laciná raketa se opravdu nevyplatí.
- dobrý poměr kvalita-cena
raketa dobrá pro rekreační hru
SPOKOJENOST.
- Zajímavý design pálek
- Košíčky nejsou kvalitní, byly pomačkané a nelétají dobře
Košíčky tohoto produktu mu snižují kvalitu
Zobrazuji 361 - 380 ze 402 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21 Další »